Strona wykorzystuje pliki cookies i wtyczki sieci społecznościowych w celu zapewnienia sprawnego działania strony, analizy aktywności odwiedzających i dostarczania spersonalizowanych reklam. Możesz zarządzać plikami cookies w ustawieniach. Więcej informacji w Polityce prywatności.
Ocena 4,7 (ponad 4000 recenzji) Łatwe przedłużenie i wymiana Ważny przez 12 miesięcy Prezenty dla firm F.A.Q. Punkty sprzedaży Pomoc
Mój Voucher
Ulubione

Warsztaty kulinarne wino i steki w Warszawie


Lokalizacja: Warszawa
Czas trwania całej usługi: 4-5 godzin
Voucher: 1 os.
439,00

Odbierz 43,90 zł w Klubie Lojalnościowym

Wybierz wariant cenowy:
Do koszyka
Cechy oferty:
Cena niższa lub taka sama jak u organizatora Voucher ważny 12 miesięcy od dnia nabycia E-voucher w 1 minutę Łatwe przedłużenie i wymiana

Gotowanie to czynność, ale robienie tego ze smakiem i klasą, jest sztuką i oznaką kunsztu, ale przede wszystkim – umiejętności; teraz możesz je dosłownie wręczyć bliskiej osobie. Warsztaty „Wino i steki” to zajęcia prowadzone przez wybitnego menadżera, gastronoma i specjalistę win z 17-letnim stażem. Niezwykłą merytorykę zdobył dzięki pracy w najlepszych restauracjach oraz czterogwiazdkowych hotelach Polski i Wielkiej Brytanii.  

Jak przyrządzić doskonałego steka? Dlaczego wino dopełnia smak? I w jaki sposób dopasować je do konkretnego mięsa?” Jeżeli osoba, którą chcesz obdarować, zadaje te pytania, to wręcz jej bilet do kulinarnego raju, a zwieńczysz ważny dla niej dzień w niezwykle praktyczny sposób .

Ułatw komuś poszukiwanie odpowiedzi na trudne pytania i złóż w jej dłonie istną Monę Lisę w kategorii warsztatów kulinarnych!

 

W programie:

- Yukhoe - koreański stek z surowego onglet de boeuf z orientalnymi przyprawami, podany z ciepłą karmelizowaną gruszką
- Carne asada z sezonowanego steka bavette podany na toście z ciabatty z sałatą lodową, avocado i limonką
- Stek z sezonowanego rostbefu Limousine podany z tymiankowym sosem bernaise, karmelizomaną szalotką i musem z wędzonej papryki
- Mus z gorzkiej czekolady z nutką chilli i soli morskiej

Wina

- CHIANTI COLLI SENESI DOCG 2015
- ELSA BIANCHI MALBEC 2016 
- WAKEFIELD ESTATE CABERNET SAUVIGNON 2015 
Miejsce usługi
Miejsce usługi

Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów) (ShowOnMap)


CloseMap
Czas
Czas

4-5 godzin

Przeznaczenie prezentu
Przeznaczenie prezentu

1 osoba

Rezerwacja
Rezerwacja

Dane kontaktowe do Organizatora widoczne będą na zakupionym Voucherze.

Okres ważności
Okres ważności

12 miesięcy od dnia nabycia

Dodatkowe informacje
Dodatkowe informacje

Wymagana wcześniejsza rezerwacja. Na realizację weź ze Sobą voucher podarunkowy. Przy rezerwacji podaj Organizatorowi numer kuponu.

Pytania i odpowiedzi

Tutaj możesz zadać pytanie dotyczące prezentu.

Pytanie:
Czy warsztaty realizowane są indywidualnie czy w grupie?
Alicja
|
2020-11-18
Odpowiedź:
Są to warsztaty grupowe.
Administrator
Czy ta informacja była dla ciebie pomocna? Tak Nie
Pytanie:
Czy w okresie pandemii warsztaty odbywają się? Kiedy będzie można skorzystać z vouchera?
Marzena
|
2020-12-19
Odpowiedź:
Tak, warsztaty aktualnie odbywają się. Wszystkie kursy, odbywające się w styczniu są już zarezerwowane, brak wolnych miejsc. Dostępne są już jednak zapisy na kolejne warsztaty, które rozpoczynają się z początkiem lutego.
Administrator
Czy ta informacja była dla ciebie pomocna? Tak Nie
Pytanie:
Jakie są terminy
MARTA STELMASZEWSKA
|
2021-01-08
Odpowiedź:
Terminy uzgadniane są bezpośrednio z organizatorem po zakupie vouchera.
Administrator
Czy ta informacja była dla ciebie pomocna? Tak Nie (1)
OPINIE

Prawdziwi klienci. Autentyczne przeżycia. Szczere opinie.

5.0 3 - ilość oddanych głosów

5 punktów 100%

4 punkty 0%

3 punkty 0%

2 punkty 0%

1 punkt 0%

Ol

Zweryfikowany użytkownik

Ola

Zweryfikowany użytkownik

5.0

2023-11-27 Czy ta recenzja była dla ciebie pomocna? Tak Nie

AG

Zweryfikowany użytkownik

AGNIESZKA

Zweryfikowany użytkownik

5.0

2023-09-01 Czy ta recenzja była dla ciebie pomocna? Tak Nie

Ag

Zweryfikowany użytkownik

Agnieszka

Zweryfikowany użytkownik

5.0

2019-12-22 Czy ta recenzja była dla ciebie pomocna? Tak Nie (3)