Warsztaty kuchni chińskiej w Warszawie
Kolebka kultury kulinarnej, matka 5 smaków, obecna na wszystkich kontynentach- Wielka Kuchnia Chińska. Sprowadzona do barowego jedzenia, miernej jakości- powraca w wielkim stylu i najlepszym, pierwotnym wydaniu!
Chińskie potrawy mają swoje cechy, ich nazewnictwo ma ogromne znaczenie i wszystko w nich ma sens, który odzwierciedla się w nas samych.
Zapraszamy serdecznie na kurs gotowania z „Natashą” Su-chuan, trenerką rodem z Tajwanu – miejsca łączącego wszystko to co w kuchni chińskiej najlepsze. Natasha zabierze Was w kulinarną podróż po Chinach, prowadząc was ścieżką przez osiem prowincji, różniących się klimatem, położeniem geograficznym, historią i zwyczajami.
Prezent zawiera:
- wykład teoretyczny: chińska sztuka kulinarna, omówienie podstawowych surowców potrzebnych do przygotowania potraw;
- trening praktyczny dla uczestników kursu - przygotowywanie 5-6 potraw;
- wspólną degustację.
Zapraszamy na wspaniałe warsztaty kuchni chińskiej!
Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów)
4 godziny
1 osoba
Dane kontaktowe do Organizatora widoczne będą na zakupionym Voucherze.
12 miesięcy od dnia nabycia
Kursy odbywają się w weekendy. Warsztaty odbywają się w grupie. Dokładny termin podaje Usługodawca.
Tutaj możesz zadać pytanie dotyczące prezentu.
Prawdziwi klienci. Autentyczne przeżycia. Szczere opinie.